Ja: The Bleach Company is ontstaan door de intensieve samenwerking tussen tandarts Maurits Hohmann en tandprotheticus Wietse Molenaar en hun behoefte om goede, kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Bij The Bleach Company werken we uitsluitend samen met professionele en betrouwbare mondzorgspecialisten.

De gebruikte thuisbleek methode heeft zichzelf ruimschoots bewezen en wordt al jarenlang in tandheelkundige praktijken gebruikt. Daarnaast is deze methode door de Consumentenbond als beste getest. Deze behandeling is niet alleen de meest effectieve maar ook de veiligste en meest duurzame manier van bleken.

Vanaf november 2012 is er een nieuwe wetgeving ingegaan op het gebied van tanden bleken. Goed nieuws voor The Bleach Company aangezien wij aan alle richtlijnen en veiligheidsnormen voldoen!

‘Te vaak passeren fabeltjes over bleken, onjuiste adviezen en slechte producten ons in de praktijk. Daar wilden wij iets aan doen. The Bleach Company wil helderheid, betrouwbaar advies en uitsluitend de beste kwaliteit leveren.’

Maurits Hohmann en Wietse Molenaar

Posted in: The Bleach Company