Is het je ook opgevallen dat steeds meer mensen hun tanden willen laten bleken? Toch blijft er vaak een de drempel bestaan: want mooie witte tanden, is dat niet schadelijk? Of veel te duur? Dus wordt er gekozen voor de makkelijke weg: zoals de zelfbleekmiddeltjes die bij de drogist, tell-sell of online eenvoudig te bestellen zijn. Deze hebben vaak geen of inderdaad een schadelijke werking op je gebit.

Daar wilden wij als tandheelkundigen iets aan doen middels The Bleach Company in Groningen. Wij werken volgens de veiligste manier van bleken, de thuisbleekmethode. Dankzij onze achtergrond als tandarts en tandprotheticus en onze verdieping in dit onderwerp kunnen we de beste kwaliteit, veiligheid en service bieden op bleekgebied.

Vanuit ons eigen laboratorium leveren we rechtstreeks de benodigde producten zoals de individuele bleekmallen. Andere producten kopen wij ook direct in bij de leverancier waardoor we de prijs voor een bleekbehandeling zo laag mogelijk kunnen houden! Daar willen we je graag bij betrekken.

Zoals je weet, is per november 2012 een wetswijziging van kracht die tanden bleken tot tandheelkundige zorgaanbieders beperkt. The Bleach Company wil graag samen met tandartspraktijken en andere zorgaanbieders in de regio Groningen werken aan een betrouwbaar en helder platform op het gebied van tanden bleken. Als beroepsgroep kunnen we de juiste informatie en methodes aanbieden op een veilige manier, tegen een goede prijs.

Wat we je bieden:

  • Voordelige productie en levering van bleekmallen.
    Eventueel kunnen wij je patiƫnt direct het totaalpakket toesturen;
    dit scheelt je extra (stoel)tijd en kosten.
  • Personeelstrainingen en workshops op maat.
  • Informatie voor je praktijk of wachtkamer (brochures, flyers, posters).
    Eventueel kan je eigen informatie hierop worden vermeldt.

Mocht je interesse hebben in ons aanbod of willen samenwerken op een andere manier, horen we dat natuurlijk graag! Wil je eerst kennismaken of meer informatie ontvangen, laat het ons weten.

Ik wil ook partner worden!