Veel gestelde vragen

11-48 Dental Wellness & The Bleach Company

The Bleach Company is onderdeel van 11-48 Dental Wellness. Deze samenwerking zorgt ervoor dat naast alle expertise ook de mogelijkheid om je gebit grondig te laten reinigen direct in huis mogelijk is! Begin een wit gebit met een schone mond!

Zomeractie!

Omdat een stralend gebit bij de zomer hoort en de zon eindelijk voor warmte zorgt, geven wij t/m augustus korting op onze volledige bleekbehandeling! In plaats van €219,-  betaal je nu maar €190,- Dat is nog eens genieten!

Actie: 11-48 Dental Wellness opfrisdeal!

Ben jij toe aan een schoon en fris gebit? Misschien geen Hollywood Smile maar wel op zoek naar die verzorgde frisse uitstraling? Maak dan nu gebruik van onze herfstactie! Een Gronings tussendoortje van 11-48 Dental Wellness, een volledige bleekbehandeling van The Bleachcompany en een tube superluxe italiaanse tandpasta van Marvis voor … Lees verder »

Lente dubbel deal

Are you ready? Spring! Ga met een stralend gebit de lente in! We hebben nu wel een hele mooie dubbel actie voor je: – All-in bleekbehandeling van €219,- voor maar €190- EN – 10% korting bij onze nieuwe  Lekker Bekkie Winkel in het hartje van Groningen!   Onze bleekbehandeling is … Lees verder »

Winnares is bekend

De winnares is bekend die op zondag 27 oktober tijdens de beurs ‘Gewoon Vrouwelijk’ het juiste antwoord heeft gegeven op de vraag: “Waarom is de bleekmethode van The Bleach Company duurzaam en voordelig?” Mw. Naranio, Gefeliciteerd met de tegoedbon van The Rituals (t.w.v. €40,-)