« Terug naar activiteiten
Deze activiteit is geweest.
Datum:
13 april 2013
Tijd:
11:00 tot 16:00
Categorie
Locatie:
GHBS
Telefoon:
050 529 1166
Adres:
Laan Corpus den Hoorn 100
9728 JR Groningen

Naast het aanbieden van producten voor het bleken en reinigen van tanden, zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van gebitsbeschermers. Deze helpen het risico op tandletsel bij het uitoefenen van diverse sporten tot een minimum te beperken. The Bleach Company maakt deze professionele gebitsbeschermers op maat, in diverse kleuren en van de beste kwaliteit.

Tijdens de ‘Hapdagen’ kunnen GHBS leden tegen een speciale prijs ter plekke op de club een gebitsafdruk laten maken voor een individueel passend hockeybitje. De voordelen van een individueel hockeybitje zijn optimale comfort én de beste bescherming.

Er zijn verschillende prijsklassen en soorten sportbitjes. Speciaal voor jonge kinderen is er bijvoorbeeld een ‘groei-bitje’. Dat is een bitje op maat dat voor de halve prijs gemaakt wordt. Veilig én een stuk goedkoper om te vervangen gedurende de wisselperiode.

Ben je lid van de GHBS? Kom dan naar de Hapdag voor meer informatie over gebitsbescherming en je eigen, unieke hockeybitje. Handig voor het nieuwe seizoen! Bovendien profiteer je dan van flinke korting. Zo kost de meest luxe 3-laags gebitsbeschermer geen €79,- maar slechts €60,-!

Junioren        zaterdag 13 april

Senioren        zondag 14 april