The Bleach Company werkt volgens de Thuisbleek methode; dit is dé methode die door tandartsen geadviseerd en gebruikt wordt. Vandaar dat onze tandartsen in Groningen vanzelfsprekend ook met deze methode werken. Het is de enige methode waarbij je zelf het resultaat kunt sturen en bij kunt houden zonder opnieuw kosten te moeten maken.

Het werkt heel simpel: Na een passend wit-advies door onze eigen tandarts in Groningen worden er professionele, doorzichtige bleekmalletjes gemaakt waarna je zelf eenvoudig aan de slag kunt. Afhankelijk van de gel, de mate en soort van verkleuring en je wensen kun je een aantal uren per dag of nacht je tanden bleken. Dit herhaal je tot je tevreden bent met het resultaat.

VOOR / NA
Resultaat


 

 

 

 

Deze geleidelijke manier van tanden bleken werkt het beste. De tanden worden dieper en langer gereinigd dan bijvoorbeeld bij snelle direct-wit of In-Office behandelingen. Het resultaat is een stralend witte lach en minder kans op terugval in kleur! De malletjes kun je bovendien vaker gebruiken. Zo kun je het resultaat na een aantal jaren weer lekker opfrissen. Hiervoor hoef je alleen een nieuwe tube bleekgel te kopen.

De bleekmallen worden precies op maat gemaakt in Groningen zodat de bleekgel gelijkmatig op de tanden wordt verdeeld. Hiermee voorkom je het risico je tandvlees te beschadigen en worden je tanden mooi gelijkmatig gebleekt.

De gel waar The Bleach Company mee werkt, is van de beste kwaliteit die op het moment beschikbaar is en zorgt voor een stralend wit resultaat. De bleekgel bevat geen waterstofperoxide maar carbamideperoxide. Dit is een stuk veiliger en beter om je tanden mee te bleken. Kijk voor meer (praktische en technische) informatie bij de veel gestelde vragen.

Download de brochure voor meer informatie.

 

Tanden bleken is eigenlijk een grondige reiniging.

In het tandglazuur lopen allemaal kleine kanaaltjes. Daar trekken verkleurende stoffen uit eten en drinken in. Dit zijn zulke kleine deeltjes dat zelfs een tandenborstel hier niet bij kan; ze zitten letterlijk in je tand. Die vervuiling zorgt voor verkleurde tanden.

De bleekgel breekt langzaam maar zeker die vervuiling af zodat deze zo klein zijn dat ze uit de tand kunnen stromen of dat ze lichter lijken.

Eigenlijk is tanden bleken dus gewoon een grondige reiniging!

 

Bekijk onze video’s

De 1, 2, Bleach! methode.
De werkwijze.