Logo-gebitsbeschermingOp www.gebitsbescherming.com vind je alles om je gebit te beschermen bij risicovolle sporten. Gebitsbescherming.com is onderdeel van The Bleach Company en zit ook in Groningen.

Sporten is gezond en prettig voor je lichaam. Helaas zijn sommige sporten niet zonder risico en kunnen ook je tanden beschadigd raken. Zo kan bij hockey een bal of stick het gebit vervelend raken, terwijl bij sporten als boxen of rugby direct lichamelijk contact een risico op tandletsel vormt.

Om je gebit te beschermen tegen letsel is het van belang een gebitsbeschermer te dragen. En het liefst één die past bij het risico dat de sport met zich meebrengt.

Een gebitsbeschermer van Gebitsbescherming.com wordt gemaakt in Groningen aan de hand van professionele afdrukken van je gebit. Deze worden door een deskundige in Groningen gemaakt. Er wordt dan gelijk gekeken welke beschermer het beste past bij de risico van jouw sport.

Soms ligt de nadruk op het opvangen van grote krachten, soms juist op het verdelen van de kracht van de impact. Perfecte pasvorm en gebruik van goede materialen zijn essentieel voor de beste bescherming, maar ook voor het draagcomfort, zodat je zelfverzekerd elke uitdaging aankan!

Bekijk hier een selectie van onze leverbare kleuren.

 

Een groeibitje

Deze gebitsbeschermer is speciaal bedoeld voor de jonge sporter tot 14 jaar. Dit bitje kan tot vier keer worden aangepast voor blijvende perfecte bescherming.

De beschermer bestaat uit 2-lagen.

Inclusief een inbeet van de onderkaak.

Diverse kleur(en) en combinaties mogelijk.

Prijs €45,-

 

Een tweelaags gebitsbeschermer

Deze gebitsbeschermer is geschikt voor beoefenaars van lage risico sporten zoals;
voetbal, paardrijden, mountainbiken, judo, etc.

De beschermer bestaat uit 2-lagen.

Inclusief een inbeet van de onderkaak.

Diverse kleur(en) en combinaties mogelijk.

Prijs: € 65,-

 

Een drielaags gebitsbeschermer

Deze gebitsbeschermer is geschikt voor beoefenaars van hoge risico sporten zoals; (ijs)hockey, rugby, (kick)boksen, roller-derby, etc.

De beschermer bestaat uit 3-lagen.

Inclusief een inbeet van de onderkaak.

Diverse kleur(en) en combinaties mogelijk.

Prijs € 79,-

 

*Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.